Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
streda, 24. apríl 2024

Filtrované položky podľa dátumu: október 2016

Naša odborná stáž sa blíži ku koncu. Jej cieľom bolo aj nadobudnutie vedomostí a skúseností v oblasti realizácie bazálne stimulujúcej starostlivosti. V Domove pre seniorov Manželov Curieových majú veľmi podrobne rozpracovanú metodiku uskutočňovania bazálnej stimulácie u klientov. Veľká časť personálu je preškolená v základných i nadstavbových kurzoch bazálnej stimulácie.

Zverejnené v Erasmus+ 2016

Domov pre seniorov Manželov Curieových poskytuje svojím klientom širokú ponuku ergoterapeutických a voľnočasových aktivít. Konajú sa pravidelne. Každý deň sa realizuje iná aktivita. Zohľadňuje sa momentálny zdravotný stav a ciele klienta. Bez zvláštnych poplatkov môžu klienti aktívne a zmysluplne tráviť dni a roky prežité v zariadení. V tomto príspevku uvedieme podrobnejší opis realizovaných aktivít.

Zverejnené v Erasmus+ 2016

Dnešný deň sme pokračovali v odbornej praxi v Domove pre seniorov Koutkova Třebíč. Pracovné prostredie a systém práce už veľmi dobre poznáme. V práci sme samostatní, využívame nadobudnuté skúsenosti. V nasledujúcom príspevku by sme Vám podrobnejšie priblížili niektoré súčasti našej pracovnej náplne.

Zverejnené v Erasmus+ 2016

Najčítanejšie články

Školský časopis Sestrička

s logo1

Asociácia SZŠ SR

LogoESF

po logo

ISIC

Zmudri do skol banner

np pop ii farebne

erasmusplus
Program EÚ pre vzdelávanie, odbornú prípravu, mládež a šport

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill