Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
piatok, 29. marec 2024
nedeľa, 19 január 2020 21:18

Spomienky na lyžiarsky výcvik

Ohodnotiť túto položku
(2 hlasov)

Január je ako mesiac stvorený pre nové a nové zážitky. Nie je nič lepšie, ako začať nový rok s odhodlaním sa niečo naučiť.

Aj my sme sa rozhodli začať krásny okrúhly rok takýmto spôsobom a vydali sme sa za dobrodružstvom, ktoré sa začalo 13. januára v lyžiarskom stredisku Relax Center Plejsy. Hoci nás ako každý pondelok čakalo skoré ranné vstávanie, ani jeden z nás si nemohol nechať ujsť to, na čo sme sa tešili už niekoľko mesiacov.  Už pri nástupe do autobusu sme sa videli na svahu, čo sa nám za krátke dve hodinky splnilo. Po rozdelení do skupín sme sa na čele s naším vedúcim inštruktorom začali učiť a zdokonaľovať v tom, na čo sme sa tu tak veľmi tešili. Dozvedeli a naučili sme sa v čom spočíva tento na oko náročný šport, kde robíme časté chyby, či tiež veci, na ktoré by sme nemali v lyžovaní určite zabúdať. Po niekoľkých dňoch strávených na svahu sa niektorí naši odvážni spolužiaci rozhodli ešte viac a viac zdokonaliť a vyskúšali si  lyžovanie dozadu či mnohé iné  až profesionálne kúsky. V lyžovaní sa medze naozaj nekladú a vždy je možné naučiť sa niečo, čo bolo pre nás dovtedy zahalené len akýmsi rúškom tajomstva. 
Za hromadu zážitkov, nových skúseností a množstva zábavy ďakujeme zo srdca našim skvelým učiteľom, ktorí sa pre nás tento týždeň stali našimi inštruktormi a presvedčili nás o tom, že keď chceme naozaj niečo dosiahnuť, stačí nám na to len kúsok odvahy a snahy a môžeme urobiť naozaj veľké veci. Stačí len chcieť!

Čítané 2490 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill