Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
piatok, 19. apríl 2024
utorok, 09 november 2021 20:32

Záložky sú tu opäť

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(2 hlasov)

Už po desiatykrát sme sa zapojili do projektu Záložky spájajú stredné školy. Sme zdravotnícka škola a sme radi, že našou partnerskou školou sa stala škola, ktorá je blízka nášmu odboru a sídli v Dolnom Kubíne.

Je to stredná zdravotnícka škola, ktorá vydáva časopis Uzlík a možno symbolicky sa zrodil uzlík priateľstva.

Záložky sme si vymenili. Do projektu sa zapojili žiaci, ktorí mali záujem. Aj takýmto spôsobom sme si pripomenuli výročie úmrtia našich velikánov P.O. Hviezdoslava a B. S. Timravy, ktorí sú súčasťou výuky slovenskej literatúry na strednej škole.
Pri tvorbe žiaci využili poznatky z literárnych diel, ktoré čítali na hodine literatúry a tiež výtvarné techniky, ktoré sa naučili v základnej škole.

P.S. Od organizátora projektu:

Dobrý deň, vzácna pani Zavadská,
ďakujem Vám za podnetné vyhodnotenie projektu i za krásne záložky. A takisto sa s Vami teším, že ste i napriek pandémii zvládli celú organizáciu projektu. Zaradila som Vás do celoslovenského výberu, aby sa Vašou skvelou prácou potešili aj iní.
Prosím Vás, pochváľte odo mňa Vaše usmievavé, milé a talentované žiačky za krásne záložky a za skvelú prezentáciu našich významných predstaviteľov realistickej literatúry na nich. A, samozrejme, že najväčšia vďaka a veľká pochvala patrí Vám za zmysluplné, radostné a inšpiratívne naplnenie posolstva projektu.
S úctou a prianím samých dobrých dní, radosti z čítania a z nových priateľstiev s oravskými kamarátmi

Rozália Cenigová
Hlavná odborná garantka celoslovenského projektu Záložka do knihy spája slovenské školy

Čítané 1574 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill