Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
streda, 24. apríl 2024
utorok, 07 december 2021 21:52

„Vianoce sú láska. Zakaždým, keď ľúbime, zakaždým keď darujeme, sú Vianoce.“ Dale Evans

Ohodnotiť túto položku
(3 hlasov)

Aj my si túto myšlienku neustále pripomíname a snažíme sa ju pretavovať do každodenného študentského života. Vo vzťahu k našej veľkej školskej rodine sa snažíme odovzdávať to najlepšie z nás.

Učíme sa, pomáhame si, zabávame sa a vzájomne si spríjemňujeme spoločne strávený čas. Úsmevom, milým slovom, pohladením, starostlivosťou pomáhame detským i dospelým pacientom. A zároveň neustále hľadáme možnosti, ako byť nápomocní iným. A jednou z príležitostí bolo aj zapojenie sa do celoslovenskej kampane „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok“.
Naši žiaci znova ukázali veľké srdce a to, že im nie sú ľahostajné osudy iných ľudí. Jednotlivci, triedne kolektívy i rodiny našich žiakov podporili kampaň prípravou štyridsiatich vianočných krabičiek pre ľudí žijúcich v domovoch sociálnych služieb.
Možno je to pre niekoho kvapka v mori. Pre iného to môže znamenať veľa. My, aj touto formou nachádzame Vianoce v našich srdciach. Myslíme na ľudí osamelých a odkázaných na pomoc, posielame im nielen darčeky, ale aj úprimné pozdravy a želania. Nech vianočný čas je pre všetkých časom pokoja, dobra, vzájomnej úcty a vďaky.

 

Čítané 2021 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill