Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
sobota, 20. apríl 2024
utorok, 18 január 2022 14:56

Veselé pondelky

Ohodnotiť túto položku
(5 hlasov)

Zdajú sa vám pondelky smutné, nudné, či ťažké ? Poďme to spolu zmeniť.
Žiacka rada pri Strednej zdravotníckej škole v Humennom, vymyslela pre svojich spolužiakov novú aktivitu s názvom „Veselé pondelky“.

O čo vlastne ide? Na nástenke pri vstupe do školy máte plagát s presným rozvrhom tém na každý pondelok, až do konca apríla. Žiaci ale i učitelia sa môžu do tejto aktivity zapojiť tak, že prídu oblečení ako je to uvedené na plagáte na daný deň. Napríklad prídu v uniformách / nielen zdravotníckych, veľa povolaní si vyžaduje uniformu /, alebo prídu v modrom, v deň vysvedčenia v bielom alebo čiernom, na Valentína v srdiečkovom, medzinárodný deň Downovho syndrómu podporíme farebnými ponožkami, tešíme sa na bodkovaný deň, folklórny deň.
Počas dňa sa vyfotíte, fotky pošlú predsedovia do skupiny žiackej rady, následne ich koordinátorka žiackej rady zverejní na školskom Instagrame. Bude prebiehať i vyhodnotenie najviac zúčastnenej, veselej triedy. Žiacka rada plánovala i spoločné turnaje v rôznych športových disciplínach, ale kvôli nepriaznivej epidemiologickej situácii, to stále nie je možné. Preto aspoň takýmto spôsobom reflektuje svoju činnosť.
Tešíme sa na vašu účasť, už budúci pondelok sa vidíme po ťažkom skúškovom období troška ležérne v TEPLÁKOVOM outfite.

 

Čítané 1616 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill