Vytlačiť túto stránku
sobota, 09 apríl 2022 12:35

Sestry v akcii ...

Ohodnotiť túto položku
(2 hlasov)

Prvý aprílový utorok sa budúce praktické sestry Melánia Vozárová a Soňa Partilová, žiačky PS II.A zúčastnili krajského kola súťaže zvanej Prezentiáda .
Z nominačného online kola, zaslaním prezentácie postúpili do krajského kola v Košiciach, ktoré bolo určené pre celé východné Slovensko.

Súťaž uspoporiada Student Cyber Games a tí najlepší sa budú prezentovať na Newton Univerzite v Prahe. Je to súťaž o prezentačných schopnostiach žiakov.
Beneficium beneficio provocatur – Dobro dobro plodí, bola hlavná myšlienka našej prezentácie. Dievčatá rozprávali o altruistickom prístupe nezištnej pomoci, ktorú i samé poskytujú v spolupráci s našou školou a spolužiakmi svojej triedy. „ Mali sme zimomriavky po tele, keď ste to prezentovali.“ Porota ocenila vlastnú angažovanosť a zároveň uveriteľnosť celej prezentácie, ktorá bola podľa ich slov, veľmi citlivo poňatá a efektívne odprezentovaná. A tak dievčatá získali 1. miesto v kategórii stredných škôl a postúpili tak do samého grandfinále, ktoré sa uskutoční 22.4.2022 v Prahe.

Slávka Kráľová, triedna učiteľka PS II.A

Čítané 1636 krát