Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
štvrtok, 28. marec 2024
Ohodnotiť túto položku
(6 hlasov)

Začalo sa to zobudením do slnečného nedeľného dopoludnia, keď sme vedeli, že sa nám začína nová etapa nášho zdravotníckeho vzdelania – odborná stáž v rámci programu Erasmus+ v Ostrave.

Cestu za niečím novým sme si spríjemňovali rôznymi aktivitami. Hoci sme prežívali rôzne emócie, vedeli sme, že ideme za dobrodružstvom spojeným so získaním nových zručností a vedomostí.
Naším domovom na 3 týždne bude Penzión Paradise v Ostrave. Prvý deň sa začal zobudením do chladného pondelkového rána, počas ktorého nás sprevádzala pani učiteľka Mgr. Pavlína Kyšková a oboznámila nás s areálom a oddeleniami Mestskej nemocnice Ostrava, v ktorej strávime naše najbližšie 3 týždne. Súčasťou obhliadky bolo aj stretnutie s pani námestníčkou pre ošetrovateľstvo Mgr. Marcelou Murasovou, ktorá nás príjemne privítala a povzbudila. Povzbudivé slová nám dodala aj pani riaditeľka Strednej zdravotníckej školy a Vyššej odbornej školy zdravotníckej v Ostrave RNDr. Jana Foltýnova, Ph.D. a taktiež sme mali možnosť vidieť aj priestory školy.
Sme plné radosti a očakávania z nasledujúcich dní, ktoré strávime každá na svojom pracovisku: Kristína z ortopedického oddelenia, Tamara z neurologického oddelenia, Viktória z urologického oddelenia a Vanesa z neurochirurgického oddelenia.
Počas tejto odbornej stáže chceme nadobudnúť čo najviac zručností, vedomostí a zároveň nadviazať nové priateľstvá.

 

Čítané 1056 krát
Viac z tejto kategórie: Hotel Sanssouci »

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill