Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
štvrtok, 25. apríl 2024
nedeľa, 12 jún 2022 22:19

Relax in the Ostrava

Ohodnotiť túto položku
(2 hlasov)

Uplynulé dni sme sa zobúdzali do daždivého rána. No aj napriek zlému počasiu sme si po praxi našli spôsob, ako si to spríjemniť.

V utorok naše kroky zamierili do OC Karolína, kde sme míňali naše peniažky, ako správne ženy nakúpili oblečenie a iné drobnosti. V stredu poobede sme trávili voľný čas v penzióne, a to tak, že sme si spievali, tancovali a plnili si naše úlohy. Vo štvrtok počas búrky prasklo v priestoroch pri našej šatni potrubie a zaplavilo chodbu. Neznámymi chodbami ostravskej mestskej nemocnice sme našli inú cestu a „odplavili“ sa preč. Štvrtkový večer sme si spríjemnili tak, že sme boli v Divadle 12, na divadelnej hre „Pět let zpět“. Komorné divadlo nám umožnilo blízky kontakt s hercami, čo umocnilo prežitý kultúrny zážitok.

V piatok síce nepršalo, ale bolo chladno. Preto po práci v nemocnici sme sa vybrali na únikovú hru s názvom Al Capone. Hra bola veľmi zábavná. Postupným riešením hlavolamov, ktoré na seba plynulo nadväzovali, sme odomkli všetky zámky a vyriešili záhadu. Podarilo sa nám dostať von z kancelárie a zachrániť mafiánovu manželku.
Aj napriek zlému počasiu sme si užili náš prvý týždeň a tešíme sa na zážitky, s ktorými sa s vami radi podelíme.

 

Čítané 972 krát
Viac z tejto kategórie: « Čo na srdci, to na EKG... Cirkulum »

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill