Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
piatok, 29. marec 2024
pondelok, 13 jún 2022 22:31

„Spolu je nám dobre“ - Deň detí na Spojenej škole internátnej v Humennom

Ohodnotiť túto položku
(5 hlasov)

1. júna 2022 sme navštívili žiakov Spojenej školy internátnej (SŠI) na Komenského ulici v Humennom. Toto stretnutie sa nieslo v znamení osláv Dňa detí.

Pri tejto príležitosti sme v spolupráci s pedagógmi hosťujúcej školy pripravili podujatie s názvom „Spolu je nám dobre“, ktorým sprevádzali žiaci PS II. A a 10 žiakov PS I.B. Soňa Partilová a Melánia Vozárová ako moderátorky, Damián Behún a Daniel Kotus prezlečení do kostýmov Mimoňov deti rozveseľovali, sprevádzali a zároveň pripravili hudobný doprovod a diskotéku. Radka Bodnar a Daniel Kapuscinký so svojou harmonikou a spevom spestrili program ľudovými pesničkami. Do spevu a tanca zapojili aj deti v aktivite Spievankovo, tanculienkovo. PS II.A si pripravila Divadielko o Snehulienke a 7 trpaslíkoch pod vedením Mgr. S. Kráľovej. Deti si svoje zručnosti overili v súťažiach Kolo kolobežka, Ulov rybku, Štipec sem a štipec tam, Rúčka netras sa a Presná muška. Pod vedením našich žiakov deti nacvičovali základnú obväzovú techniku. Kreslili kriedami na zem, hrali sa s balónmi a naše dievčatá im na tváričkách vykúzlili úsmev aj pri maľovaní na tvár i darovaním plyšovej hračky. Časť našich žiakov si vyskúšalo aj rolu asistentov špeciálnych pedagógov pri práci s deťmi so zdravotným handikepom. Všetci si svoj deň detí naplno užili. Tešili sa, spievali, tancovali a my spolu s nimi. Žiaci PS II.A ešte potešili divadielkom aj deti detského oddelenia a piesňami v doprovode akordeónu aj zamestnancov chirurgického oddelenia Nemocnice A. Leňa v Humennom.

Bol to výnimočný deň, s výnimočnými ľuďmi, plný lásky a spolupatričnosti. Atmosféra spoločného stretnutia bola naplnená radosťou a smiechom. Bolo nám veselo, bolo nám spolu veľmi dobre.
Všetkým deťom želáme, aby mali šťastné a spokojné detstvo, aby boli milované a dostávali čo najviac lásky, nielen jeden deň, ale po celý rok.

Čítané 1131 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill