Vytlačiť túto stránku
pondelok, 20 jún 2022 23:22

Víkendový relax

Ohodnotiť túto položku
(2 hlasov)

Už dva týždne vstrebávame nové vedomosti, naberáme zručnosti a spoznávame mesto Karlove Vary a jeho okolie.

Mesto Karlove Vary ponúka miesta na dokonalý relax a momentálne to sme po dvoch týždňoch práce a ranného vstávania už veľmi potrebovali.
Náš druhý víkend bol na Karlove Vary nezvyčajne horúci, ba až tropický, veď teplota teplomera sa vyšplhala až na 36°C. Preto sme sa rozhodli okrem nákupov v OC Varyáda, zrelaxovať a užiť si slnečné počasie. Navštívili sme Sauniu Thermal Resort, ktorý sa nachádza pri hoteli Thermal. Súčasťou resortu je nový termálny bazén s minerálnou vodou priamo z Vřidelního prameňa. Hotel Thermal je známy tým, že je centrom Karlovarského filmového festivalu. 56. ročník Mezinárodného filmového festivalu Karlovy Vary sa tento rok uskutoční od piatku 1. júla do soboty 9. júla 2022 a prípravy na tento filmový festival sú už v plnom prúde. V tomto čase si my už začneme užívať prázdniny, ale rady by sme sa ho zúčastnili.
Nedeľný večer sme ukončili návštevou divadelného predstavenia v Karlovarskom mestskom divadle. „Můžem i s mužem“ je vtipné autorské predstavenie 4 žien, ktoré vzniklo z potreby pozrieť sa pravde do očí… Čo všetko sa odkryje a koľko šupiek sa ošúpe počas jednej narodeninovej párty? A po čom všetci túžia? No predsa po láske, po tom nádhernom stave milovať a byť milovaný... a čo ženy robia, keď si myslia, že ich nikto nevidí...to boli hlavné myšlienky predstavenia.
A je to tu. Víta nás náš posledný stážový pondelok v Karlových Varoch.
Posledný týždeň našej praxe si chceme naplno užiť s pozitívnou náladou a vychutnať si čaro tohto krásneho kúpeľného mesta.

Čítané 1056 krát