Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
piatok, 19. apríl 2024
Ohodnotiť túto položku
(4 hlasov)

A je to tu. Po troch týždňoch našej odbornej praxe v Karlovarskej krajskej nemocnici v rámci projektu Erasmus+ nastala chvíľa, kedy sa musíme rozlúčiť.

Všetky máme zmiešané pocity. Každá z nás prežíva radosť ale aj smútok. Posledný deň našej stáže sme sa každá na svojom oddelení: Mirka- Emergency, Kristína- Kardiologické oddelenie, Mária- Interno-neurologická JIP a Maťa- Chirurgicko- ortopedická JIP rozlúčili s personálom, ktorý bol po celé tri týždne veľmi milý, chápavý a ochotný nás naučiť novým veciam. Po rozlúčke na oddeleniach sme mali stretnutie s námestníčkou nemocnice, ktorá nám pripravila prezentáciu o nemocnici, o jej víziách do budúcnosti a zároveň nám ponúkla možnosť profesijného uplatnenia po skončení štúdia. V závere nám odovzdala certifikáty, ktoré sme si zaslúžili našou tvrdou prácou.

V skorých ranných hodinách nastal deň odchodu. Z hotela Sanssouci sme sa presunuli až do Prahy na Hlavné nádražie a vyrazili Pendolínom domov. V polovičke našej cesty sa k nám pridali spolužiačky z odbornej stáže z Ostravy. Zvyšok cesty nám ubehol rýchlo a veselo.

Týmto by sme sa chceli poďakovať vedeniu školy, pani učiteľke Mgr. Sivulkovej, triednym učiteľkám a sprevádzajúcim učiteľkám, za možnosť absolvovať túto odbornú stáž v rámci programu Erasmus+.

Chceli by sme týmto článkom motivovať aj mladšie ročníky, aby sa aj naďalej vzdelávali a vylepšovali svoje praktické zručnosti, aby sa aj oni mohli prihlásiť a nepremrhali tak túto jedinečnú možnosť odborného rastu.

Čítané 1127 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill