Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
piatok, 29. marec 2024
utorok, 30 august 2022 08:23

Náš deň D

Ohodnotiť túto položku
(3 hlasov)

Je nedeľa ráno, takmer všetci ešte spia a my vstávame na našu dlhú cestu. Odchádzame na odbornú stáž v programe Erasmus+ do Českej republiky, mesto Třebíč.

Naša cesta sa začala pohodlným odvozom autom do Košíc, kde sme nastúpili na vlak do Bratislavy. Vidieť päť žien
trápiť sa s ťažkými a objemnými kuframi muselo byť veľmi komické. Po malých komplikáciách s meškaním medzinárodného vlaku a pár prestupoch sme sa dostali do našej cieľovej stanice Třebíč.
Prvé pondelkové ráno sme strávili úspešnou vstupnou zdravotnou prehliadkou v nemocnici. Hneď zrána nás sprevádzala pani Mgr. Mašková z personálneho oddelenia, ktorá nás odprevadila na odber krvi. Nasledovalo prijatie riaditeľkou nemocnice Ing. Evou Tomášovou a pani námestníčkou Mgr. Alenou Hoškovou. Po srdečnom privítaní nám pani Mgr. Mašková predstavila oddelenia, na ktorých sa budeme realizovať našu odbornú stáž a tiež nás sprevádzala po areáli nemocnice.
V popoludňajších hodinách sme navštívili Mestskú vežu, ktorá sa nachádza v centre mesta a je známa tým, že sa na nej nachádzajú jedny z najväčších hodín v Európe. Po návrate do apartmánov sme zhodnotili náš deň.
Všetky sme plné očakávaní, ktoré nám prinesie naša odborná stáž v Nemocnici Třebíč. Dúfame, že nadobudneme čo najviac vedomostí, ktoré sa nám zídu i v budúcnosti.

Čítané 828 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill