Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
piatok, 29. marec 2024
pondelok, 19 september 2022 18:23

Zazvonil zvonec a stáži je koniec

Ohodnotiť túto položku
(3 hlasov)

A už je to tu! Naša cesta sa pomaly, ale určite priblížila ku koncu, pretože všetko dobré sa raz skončí.

Vo štvrtok ráno nás čakal náš posledný deň na oddeleniach. Snažili sme sa najviac ako sme mohli, aby na nás personál spomínal v dobrom. Rozlúčili sme sa so slzami na krajíčku, ale naše dovidenia nemusí trvať navždy. Však ktovie, kam nás zavedie naša budúcnosť?

Po ukončení odbornej praxe sme sa presunuli ukončiť našu stáž na VOŠ a SŠVZZ Třebíč, kde nás privítala pani učiteľka  Mgr. Marta Valentová spolu s pani zástupkyňou Mgr. Miladou Brabcovou. Privítanie sme začali pri chutnej šálke kávy a príjemným rozhovorom o našich dojmoch a skúsenostiach zo stáže. Neskôr nás čakalo odovzdávanie certifikátov, ktorého sa ujala pani Valentová.

Týmto by sme sa chceli poďakovať vedeniu našej školy, pani riaditeľke PhDr. Marcele Griščíkovej, vedúcej praktickej výučby a koordinátorke projektu ERASMUS + Mgr. Nataši Sivulkovej a našim sprevádzajúcim učiteľkám PhDr. Radoslave Chaľovej a Mgr. Slávke Knapčokovej za možnosť zúčastniť sa tejto stáže, nazbierať neoceniteľné skúsenosti a vedomosti, praktické zručnosti a v neposlednom rade i priateľstvá.
P.S. Pre mladšie ročníky: Učte sa a choďte za svojimi snami.

Čítané 852 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill