Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
štvrtok, 25. apríl 2024
nedeľa, 30 október 2022 12:37

„Skúsenosť je učiteľom všetkých vecí“. G. J. Caesar

Ohodnotiť túto položku
(2 hlasov)

Tri týždne zbehli ako voda a nastal posledný deň našej odbornej praxe v Karlovarskej krajskej nemocnici.

Naše ráno sa začalo rozlúčkou s oddeleniami. Musíme si priznať, že všetci sme už mali slzy na krajíčku. Po rozlúčke nasledovalo stretnutie s námestníčkou nemocnice, ktorá nám odovzdala certifikáty a zagratulovala za naše úspechy. Páni Renáta Mazelová nám od prezentovala prezentáciu o nemocnici, možných pracovných pozíciách a uplatnení vzdelania po ukončení štúdia.
Nasledujúce ráno sme sa v skorých ranných hodinách rozlúčili s našim dočasným domovom a plné nadšenia, nových skúsenosti a zážitkov sme sa vybrali na našu cestu domov. Dlhú a náročnú cestu domov sme spríjemnili spomínaným na spoločné zážitky, na naše nadobudnuté skúsenosti a vedomosti na oddelení a mnoho ďalšieho. Pre nás toto bola veľká skúsenosť a príležitosť, na ktorú nikdy nezabudneme.
Týmto by sme sa chceli poďakovať vedeniu našej školy, pani riaditeľke PhDr. Marcele Gričšíkovej, koordinátorke projektu Erasmus+ Mgr. Nataši Sivulkovej a našim sprevádzajúcim učiteľkám PhDr. Slavomíre Baníkovej a Mgr. Adriane Kowalskej za túto jedinečnú príležitosť, ktorú sme mali možnosť absolvovať. V prvom rade by sme chceli poďakovať za skúsenosti a vedomosti, ktoré sme nadobudli, za praktické zručnosti z jednotlivých oddelení a v neposlednom rade za všetky nové priateľstvá.

 

Čítané 948 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill