Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
piatok, 19. apríl 2024
štvrtok, 08 december 2022 23:01

TRADÍCIA STUŽKOVÝCH PO COVIDE POKRAČUJE..

Ohodnotiť túto položku
(4 hlasov)

7. október 2022. Deň, ktorý sa navždy zachová v našej pamäti, naša stužková. Bolo to ako včera, kedy sme prvýkrát prekročili brány našej zdravotníckej školy.

Maturitný ročník sa nám zdal vzdialený a stužkovú slávnosť sme poznali z rozprávania starších a spomienok rodičov. Chlapci oblečení v elegantných oblekoch a dievčatá zmenené šatami na dámy stáli pred tvárami svojich rodičov a učiteľov a hlavami im vírili spomienky, od prvých chvíľ v školských laviciach či na nemocničných oddeleniach. Počas úvodného príhovoru, v ktorom odzneli vďaky patriace naším rodičom a učiteľom školy, sa v nejednom oku objavila slzička dojatia. V ten moment, sme si uvedomili, že vstupujeme do sveta dospelých a vzďaľujeme sa bránam najkrajšiemu obdobiu života- detstvu. Do života si odnesieme dobre mienené rady, ktoré do svojho príhovoru zahrnula pani riaditeľka.
Nezabudnuteľné momenty umocňovali zelené stužky, kvety, slávnostné oblečenie i krásne vyzdobená miestnosť. Zábava pokračovala do skorých ranných hodín a nikto si neželal, aby sa skončila... a opäť sa nedalo nespomenúť na slová klasikov: „A predsa minúty nikdy tak nebežia....“
Čo môže byť krajšie ako to, keď ste obklopení ľuďmi, ktorých máte radi a prežívate tie najkrajšie okamihy. Presne taká bola naša stužková slávnosť. Úžasné a nezabudnuteľné štyri roky. Stužková, to bola pre nás zábava, zážitky, spomienky, jedinečné chvíle, šťastie, radosť a priateľstvo. Jednoducho tie najkrajšie okamihy, ktoré si odnášame, na ktoré nikdy nezabudneme. A tak ako si mnohí pamätajú tú svoju stužkovú, veríme, že aj tá naša ostane v našej pamäti čo najdlhšie.

Stužková slávnosť je však za nami a my sa budeme čo najviac snažiť, aby sme úspešne zložili skúšku dospelosti v máji 2023.

 

Čítané 838 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill