Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
piatok, 29. marec 2024
piatok, 05 máj 2023 22:25

Študentský ples

Ohodnotiť túto položku
(2 hlasov)

Dňa 28.4.2023 zorganizoval Študentský parlament pri Strednej zdravotníckej škole v Humennom študentský ples v priestoroch kultúrneho domu.

O skvelú zábavu sa postaral DJ Tomasso i samotní žiaci. Ples otvorili moderátorská dvojica Tamara Balintová a Šimon Nacko. Následne úvodným tancom trieda PS IV.B rozprúdila zábavu. V programe neskôr vystúpili aj prváci s veselou pesničkou o zdravotníckej škole. Druhákov zastúpil Damián Behún, ktorý s tanečnou partnerkou zatancovali folklórny rumunský čardáš. Damián nás pobavil aj v humornej scénke z prostredia nemocničnej čakárne. Na záver si takmer všetci plesajúci študenti zatancovali belgický tanec. Nechýbala ani tombola a na záver si študenti zvolili tajným hlasovaním kráľa a kráľovnú plesu. Korunku získala Vanesa Hricutová, ktorá ju neskôr symbolicky venovala všetkým zúčastneným dievčatám. Kráľom plesu sa stal Mário Ľubiščák.

Ples je za nami, ale spomienky zostanú aj vďaka pekným záberom pri fotostene, ktorú nám zabezpečila p. vychovávateľka Mária Vasilková. Ďakujeme všetkým účastníkom i organizátorom za skvelú náladu a tešíme sa už na ďalší ročník.

Čítané 603 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill