Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
piatok, 29. marec 2024

Oznamy

Filtrované položky podľa dátumu: jún 2017

Milí študenti, prihovárajú sa vám tentokrát vedúce programu DofE - Medzinarodná cena vojvodu z Edinburghu, pretože vaši spolužiaci regenerujú po dvojdňovej  dobrodružnej expedícii v Slovenskom raji. Prekonali samých  seba a prekvapili neskutočnou výdržou a huževnatosťou.

Zverejnené v Aktivity školy
utorok, 27 jún 2017 21:47

Výlet na konskom sedle...

Tak a ďalšia super školská akcia je za nami. Na triedny výlet ZA II.A na koňoch na ranči v Kamienke, budeme spomínať ešte veľmi dlho.

Zverejnené v Aktivity školy
utorok, 27 jún 2017 20:58

Návšteva múzea v Prešove

Dňa 12. júna 2017 žiaci druhého ročníka navštívili Krajské múzeum v Prešove. Využili možnosť alternatívnej výučby v programe ŠKOLA V MÚZEU, ktorého cieľom je zatraktívniť vyučovací proces. Snahou je vytvoriť žiakom priestor pre hru, interakciu, experiment, diskusiu. Absolvovali sme tému Starý literárny Prešov.

Zverejnené v Aktivity školy

Terajší mladí sú zaujatí počítačmi a virtuálnym svetom. Čítame ináč ako predošlé generácie. Čítame esemsky, logá, piktogramy, počítačovú vizualitu ,3D grafiku, komiksové bubliny, klipy a videá, reklamy, bilbordy, internet.

Zverejnené v Aktivity školy
nedeľa, 25 jún 2017 12:16

Reportáž z výletu

Je 18. 6. 2017 – 21.hodina večer a my sa schádzame na vlakovej stanici v Humennom. Šestnástim žiakom z 1. a 2. ročníka spolu s našou triednou PaedDr. Zavadskou sa začal školský výlet do Bratislavy.

Zverejnené v Aktivity školy
štvrtok, 22 jún 2017 00:01

Zážitkové vyučovanie prvej pomoci

Žiaci ZA II.A a ZA II.B spolu so žiakmi z Třebíča sa dňa 13.6.2017 zúčastnili odbornej exkurzie vo Falck Academy, s.r.o. v Košiciach.

Zverejnené v Aktivity školy
streda, 21 jún 2017 23:57

Súťaž v prvej pomoci

Dňa 16.6.2017 sa na našej škole konala súťaž v poskytovaní prvej pomoci. Žiaci druhých ročníkov a žiaci z Třebíča mali možnosť overiť si svoje vedomosti a zručnosti pri poskytovaní prvej pomoci pri bezvedomí, otvorenej zlomenine, popálenine a krvácaní.

Zverejnené v Aktivity školy

Blíži sa záver programu DofE  - Medzinárodná cena vojvodu z Edinburghu a naši "dofáci" majú za sebou jednu z najzaujímavejších častí programu Bronzovej úrovne - prípravu na dobrodružnú expedíciu.

Zverejnené v Aktivity školy

Na záver našej odbornej stáže v Ostrave ukončujem sériu príspevkov, v ktorých sme postupne predstavovali pracoviská, naše miesta výkonu odbornej praxe.

Zverejnené v Aktivity školy
Strana 1 z 3

Najčítanejšie články

  • 1
  • 2

Školský časopis Sestrička

s logo1

Asociácia SZŠ SR

LogoESF

po logo

ISIC

Zmudri do skol banner

np pop ii farebne

erasmusplus
Program EÚ pre vzdelávanie, odbornú prípravu, mládež a šport

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill