Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
streda, 24. apríl 2024
Ohodnotiť túto položku
(9 hlasov)

Boli veľmi skoré ranné hodiny, keď sme vycestovali na odbornú stáž do Karlových Varoch. V rámci projektu ERASMUS+ budeme absolvovať odbornú prax na pracoviskách Karlovarskej krajskej nemocnice a.s.

Budeme mať možnosť osvojiť si nové odborné vedomosti, získať praktické zručnosti a dozvedieť sa niečo viac ako naši spolužiaci. Na tri týždne sme sa rozlúčili so svojou rodinou a budeme sa musieť stať samostatnými a zodpovednejšími. Budeme sa musieť rýchlo zorientovať v novom prostredí, zoznámiť s novými ľuďmi a zapojiť sa do všetkých odborných výkonov na našich nových pracoviskách. Veríme, že posledný deň si povieme, že to stálo zato. Jednotlivé oddelenia sme si rozdelili takto:
Patrícia Švecová- neurologické oddelenie
Tatiana Lojanová- interno-neurologická JIS
Adriana Taňkošová- emergency
Viktória Červeňáková- interné oddelenie
Viktória Kofirová- chirurgicko-ortopedická JIS
Vanesa Rezanková- kardiologické oddelenie
Cesta do Karlových Varov bola pre nás v skutku zaujímavá a zábavná. Užili sme si ju naplno aj napriek 15- hodinovému cestovaniu. A naše kufre? Bola to jedna veľká posilňovňa a komédia. Poniektoré z nás došli do Karlových Varov s poriadnou svalovicou. Po dlhej ceste sme sa ubytovali do nášho Apartmánu Diana.
Prvý pracovný deň v nemocnici sme sa stretli s pani námestníčkou pre nelekárske povolania a kvalitu. Spoločne sme sa zoznámili so všetkými pracoviskami, na ktorých budeme stážovať.
Na záver nášho prvého dňa sme sa večer dohodli na návšteve kina Drahomíra, v ktorom premietali romantickú komédiu Príliš osobná známosť.

Tešíme sa na nasledujúce dni!



Čítané 3007 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill