Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
utorok, 23. apríl 2024
nedeľa, 13 jún 2021 22:54

Prvý víkend v Prahe

Ohodnotiť túto položku
(6 hlasov)

Pracovný týždeň utiekol ako voda a nám začínal víkend. Piatok po skončení praxe sme zamierili do prístavu na nábreží Vltavy. Absolvovali sme poznávaciu plavbu.

Počas nej sme videli pamiatky Prahy z inej perspektívy a vypočuli sme si historické zaujímavosti o Karlovom moste, Pražskom hrade, Petřínskej rozhľadne, Karlovej univerzity a mnoho ďalšieho. Plavba sa nám páčila a obohatila nás o mnohé znalosti.
K sobote patrí práca a nakupovanie a keďže sme ženy, splnili sme všetky podmienky. Dopoludnia nás čakalo pranie a žehlenie, popoludní shopping v obchodnom centre Palladium a Ikea. Unavené, šťastné a s balíčkami pre blízkych sme čakali čo prinesie nedeľa.
Nedeľa ráno. Mamky by sa tešili, keby videli, čo sme si navarili. Špagety. V popoludňajších hodinách sme zamierili do Pražskej zoologickej záhrady, ktorá má rozlohu 58 ha a da sa v nej celkovo prejsť 10 km ciest. Zaujali nás tučniaci a ich plavecké schopnosti, opice, hrochy, levy, tigre a žirafy. Z blízka sme si prezreli kengury, mňa osobne najviac upútali plameniaky.
Oddýchli sme si a načerpali sme novú energiu do ďalšieho pracovného týždňa.

 

Čítané 1648 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill