Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
sobota, 20. apríl 2024
pondelok, 21 jún 2021 18:13

Víkend je nato, aby sme si ho užili!

Ohodnotiť túto položku
(5 hlasov)

Ďalší a posledný víkend v Prahe je za nami. Kedže sme už spoznali aké také zákutia Prahy, tak sme pani učiteľku, ktorá prišla v stredu na striedanie, previedli historickým centom Prahy a našou prvou zástavkou bol Karlov most a Staromestský Orloj.

Taktiež sme navštívili  múzeum voskových figurín Madame Tussauds, ktoré má svoje pobočky po cvelom svete.  Mali sme aspoň takúto možnosť vidieť a stretnúť známe celebrity v Prahe ako Marilyn Monroe, Brat Pitt, Justin Bieber, Albert Einstein, Vin Diesel, Michael Jackso a mnoho iných ...

V piatok sme po rannej šichte navštívili Petřinskú rozhľadňu, vďaka ktorej sa nám naskytol krásny výhľad na celú Prahu. Hneď o pár metrov ďalej nás zaujalo Zrkadlové bludisko, v ktorom sme si spravili komické fotky. Horúce sobotné ráno nás vylákalo do najväčšieho pražského aquaparku – Aquapalac Praha, kde sme sa poriadne vybláznili. Vyšantili sme sa na rôznych detských atrakciách, ktoré nám pripomenuli, že sme stále deti. O ďalší nával tepla sa postarali sauny, do ktorých sme radi zavítali.
Naša posledná zastávka bola na rieke Vltava. Vypožičiali sme si dva vodné bicykle, na ktorých sme strávili nedeľňajšie popoludnie. Celý víkend sme si skvelo užili a načerpali síl do posledného týždňa, v tomto veľkom, históriou dýchajúcom meste.

 

Čítané 2154 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill