Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
štvrtok, 25. apríl 2024
Ohodnotiť túto položku
(4 hlasov)

21. deň a naša odborná stáž je na konci. Ani sme sa nenazdali a už je to za nami. Akoby to bolo včera, keď sme prvýkrát vstúpili do nemocnice, ktorá oslávila tento týždeň 90-te výročie od jej vzniku.

Mali sme možnosť zúčastniť sa osláv tohoto výročia, ktorých sa zúčastnil aj  minister zdravotníctva ČR Mgr. Adam Vojtěch. Počas posledného týždňa sme navštívili trojitú výstavu svetoznámych umelcov - Salvatora Dáliho & Alfonsa Muchu & Andyho Warhola. Okrem umeleckého pohľadu na svet sme mali možnosť obohatiť svoj kultúrny zážitok aj návštevou jednej z najväčších kinosál v Prahe a zasmiať sa na dobrej komédii Na tahu. Prahu sme si vychutnali aj z nočnej perspektívy, ktorá nás očarila svojou krásou a rozmanitosťou. Ako už býva zvykom, posledný deň sme okrem ukončenia stáže,  zakončili nakupovaním a nahaňaním sa za poslednými darčekmi, ktorými  sme obdarovali svojich blizkych a priniesli im kúsok Prahy so sebou.
Čas strávený v Prahe nám umožil získať Europass - Mobilita a Certifikát o absolvovaní stáže,  mnoho nových  študijných  vedomostí a praktických zručností a taktiež obrovské množstvo zážitkov, ktoré by pohladili nejednú cestovateľskú dušu. Určite sa všetky zhodneme na tom, že nás Praha veľmi očarila a  máme v pláne sem niekedy opäť raz zavítať.
Sme veľmi rady, že sme mali tú možnosť sa zúčastniť tejto odbornej stáže.
„A aké je naše odporúčanie pre mladších spolužiakov?" Buďte vždy pripravení, nikdy neviete, aká príležitosť vás čaká a kám vás osud zavedie.
Aj takýmto spôsobom by sme sa chceli srdečne poďakovať za možnosť zúčastniť sa tejto stáže,  riaditeľke školy PhDr. Marcele Griščíkovej, ďalej hlavnej koordinátorke programu Mgr. Nataši Sivulkovej, ktorej patrí veľké ĎAKUJEME  a v neposlednom rade našim triednym a sprevádzajúcim učiteľkám, ktoré boli našimi ''strážnymi anjelmi."

Čítané 2403 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill