Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
utorok, 23. apríl 2024
pondelok, 23 august 2021 22:48

Adrenalínová cesta

Ohodnotiť túto položku
(2 hlasov)

Ten, kto má rád adrenalínové cestovanie, nech sa vyberie na zážitkovú cestu vlakom do Třebíča.
My sme si to užili. Humenné, Košice, Bratislava, Nové Zámky - omylom , opäť Bratislava, Brno - výluka vlaku – autobusom na koniec Brna, opäť vlak a boli sme v Třebíči. Hurá...


Ubytovanie v apartmánoch Holiday na Karlovom náměstí bude našim domovom nasledujúce 3 týždne počas odbornej stáže v rámci projektu Erasmus + .
Prvý deň v nemocnici Třebíč sa niesol v duchu zoznamovania sa s areálom nemocnice, ktorým nás sprevádzala personalistka p. Mašková. Veľmi milo nás privítala a predstavila víziu a priority Třebíčskej nemocnice pani námestníčka Mgr. Hošková a pani riaditeľka Ing. Tomášová, ktorá nám popriala veľa
šťastia a úspechov. Nemocnica je v rekonštrukcii nového chirurgického pavilónu, ktorý obohatí o najmodernejšie centrálne operačné sály. Patrícia Kušnírová sa teší na prácu na chirurgickej JIP, Tonka Kucanová na prácu na Internej multiodborovej JIP, Sára Žirová na SLF urológie, gynekológie, a ORL a Erik Bazyľak na prácu na ortopédii. A na všetko bude dozerať naša pani učiteľka Mgr. Slávka Kráľová.
Následne sme absolvovali vstupnú preventívnu prehliadku spojenú s odbermi krvi u pani doktorky Kvapilovej, ktorá nás uznala práceschopnými a tiež „stážeschopnými“. Počas celého pobytu chceme nadobudnúť čo najviac zručností, vedomostí, skúseností a veľa zážitkov zo stáže.
A kde sme boli poobede ? Na izbe sme veru nesedeli, ale to sa dozviete až v budúcom článku z našej stáže.

Čítané 1905 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill