Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
sobota, 27. apríl 2024
štvrtok, 22 február 2024 13:39

Workshop s renomovaným neuropsychológom PhDr. Robertom Krause, PhD., MPH, MBA na Strednej zdravotníckej škole v Humennom

Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Naša škola bola úspešná v 3. kole podpory projektových zámerov v rámci výzvy na rozvojové projekty škôl „Posilnenie etického správania sa a hodnotového vzdelávania v školách“, vyhlásenej Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky.

Vďaka tomu sa dňa 15. februára 2024 na Strednej zdravotníckej škole v Humennom konal workshop, ktorý viedol neuropsychológ PhDr. Robert Krause, PhD., MPH, MBA.

Mladý, úspešný, šikovný, skvelý rečník PhDr. Robert Krause, PhD., MPH, MBA je uznávaný neuropsychológ, ktorého roku 2023 prestížny magazín Forbes zaradil medzi TOP 5 najvplyvnejších Slovákov. Už počas vysokoškolského štúdia napísal dve knihy a niekoľko vedeckých článkov.

V roku 2015 bol vybraný medzi TOP 5 podnikateľov zo Slovenska, ktorí popri štúdiu podnikajú, a to ako jediný zástupca z oblasti vzdelávania. V súčasnosti zastrešuje významné programy neurovied a neuropsychológie v Mexiku, Španielsku a v Afrike.

Študenti a zamestnanci školy mali jedinečnú príležitosť spoznať, stretnúť a učiť sa od jedného z popredných špecialistov vo svojom odbore. Počas workshopu PhDr. Krause prezentoval rôzne koncepty neuropsychológie a ich aplikáciu v každodennom živote.

Veľmi odborne a laicky zrozumiteľne vysvetľuje ako funguje ľudský mozog, vyvracia mýty. Vedeckým spôsobom sprostredkoval množstvo zaujímavých informácii a poznatkov z kognitívnej neuropsychológie. Skúsili sme si rôzne modelové situácie a vypočuli rôzne príbehy. Bol zrozumiteľný študentom, učiteľom, zamestnancom, externistom.

V jeho prítomnosti sme strávili dopoludnie zábavy aj poučenia. Mohli sme si vybrať alternatívy, ktoré sú nám blízke a vhodné pri sebazdokonaľovaní. Aktívni boli odmenení jeho knihou.

Workshop bol zaujímavý, inšpirujúci. Poskytol teoretický pohľad, ale aj ponúkol praktické nástroje a stratégie na zlepšenie osobného a profesijného rozvoja každého účastníka.

Bol to nezabudnuteľný zážitok, krásne dopoludnie, plné emócií, za ktoré sme vďační.

Čítané 319 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill