Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
utorok, 07. máj 2024
utorok, 23 november 2021 20:47

„Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok“ – Výzva

Ohodnotiť túto položku
(4 hlasov)

Milí študenti,

v závere roka pri príležitosti blížiacich sa Vianoc možno viac ako inokedy hľadáme spôsoby, ako urobiť radosť nielen svojim blízkym, ale aj ľuďom neznámym. Je mnoho príležitostí, ako vyjadriť našu spolupatričnosť a lásku k blížnemu. A jednu konkrétnu Vám dávam do pozornosti.

Ide o celoslovenskú verejnú zbierku s názvom „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok“. Jej cieľom je potešiť seniorov, ktorí jeseň života trávia v domovoch sociálnych služieb, v domovoch dôchodcov, často bez kontaktu s rodinou. Prípravou a darovaním vianočnej krabičky, do ktorej s láskou vložíme darček, drobnú v pozornosť, úprimný pozdrav či vlastnoručne napísaný vianočný vinš potešíme často osamelých, či na pomoc odkázaných ľudí. Krabička ukrývajúca vianočné prekvapenie bude možno pre niektorých jediným vianočným darčekom. A pocit, že na vás niekto myslí veľa znamená a je nesmierne povzbudzujúci.
Využime preto šancu urobiť šťastným iného človeka.
Pri tejto príležitosti chceme osloviť jednotlivcov i triedne kolektívy o zapojenie sa do tejto zbierky. Všetky potrebné informácie k zbierke zasielame na triedne mailové adresy a nájdete ich na stránke www.kolkolasky.sk. Venujte im prosím náležitú pozornosť, aby balíček od Vás spĺňal náležité kritériá týkajúce sa prípravy, ale aj obsahu. Len tak nájde svojho adresáta a prinesie mu radosť.
Verím, že sa do tejto výzvy zapojíme v čo najväčšom počte a ukážeme, že sme ľudia so srdcom na správnom mieste.

Zbierka prebieha v čase od 19.11 – 2.12.2021.
Termín a miesto odovzdania balíčkov: do 1.12.2021, uč. č. 312
Kontaktná osoba: Mgr. Ivana Švigárová

Čítané 1376 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill