Vytlačiť túto stránku
Ohodnotiť túto položku
(9 hlasov)

Boli veľmi skoré ranné hodiny, keď sme vycestovali na odbornú stáž do Karlových Varoch. V rámci projektu ERASMUS+ budeme absolvovať odbornú prax na pracoviskách Karlovarskej krajskej nemocnice a.s.

Budeme mať možnosť osvojiť si nové odborné vedomosti, získať praktické zručnosti a dozvedieť sa niečo viac ako naši spolužiaci. Na tri týždne sme sa rozlúčili so svojou rodinou a budeme sa musieť stať samostatnými a zodpovednejšími. Budeme sa musieť rýchlo zorientovať v novom prostredí, zoznámiť s novými ľuďmi a zapojiť sa do všetkých odborných výkonov na našich nových pracoviskách. Veríme, že posledný deň si povieme, že to stálo zato. Jednotlivé oddelenia sme si rozdelili takto:
Patrícia Švecová- neurologické oddelenie
Tatiana Lojanová- interno-neurologická JIS
Adriana Taňkošová- emergency
Viktória Červeňáková- interné oddelenie
Viktória Kofirová- chirurgicko-ortopedická JIS
Vanesa Rezanková- kardiologické oddelenie
Cesta do Karlových Varov bola pre nás v skutku zaujímavá a zábavná. Užili sme si ju naplno aj napriek 15- hodinovému cestovaniu. A naše kufre? Bola to jedna veľká posilňovňa a komédia. Poniektoré z nás došli do Karlových Varov s poriadnou svalovicou. Po dlhej ceste sme sa ubytovali do nášho Apartmánu Diana.
Prvý pracovný deň v nemocnici sme sa stretli s pani námestníčkou pre nelekárske povolania a kvalitu. Spoločne sme sa zoznámili so všetkými pracoviskami, na ktorých budeme stážovať.
Na záver nášho prvého dňa sme sa večer dohodli na návšteve kina Drahomíra, v ktorom premietali romantickú komédiu Príliš osobná známosť.

Tešíme sa na nasledujúce dni!



Čítané 3015 krát