Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
piatok, 26. apríl 2024
utorok, 11 október 2022 21:46

Naša cesta za poznaním

Ohodnotiť túto položku
(5 hlasov)

Dňa 9.10.2022 sa začala naša cesta za poznaním. Túto príležitosť môžeme zažiť vďaka grantovému programu Erasmus+. Najbližších 18 dní strávime v Českej republike, v nádhernom kúpeľnom meste Karlovy Vary. V tunajšej Karlovarskej krajskej nemocnici a.s. budeme my štyri, Lea, Simona, Nina a Natália, absolvovať odbornú stáž.

Dobrodružstvo začalo v skorých ranných hodinách. Zdĺhavá a náročná cesta začala v Humennom a pokračovala vlakom z Košíc do Prahy. Vďaka pohodliu žltých vlakov a následnému transféru do Karlových Varov sme sa vo večerných hodinách dopravili pred vchod nášho prechodného bydliska, so zaujímavým názvom, Heluan. Hotel sa nachádza v centre mesta pár metrov od známych Karlovarských kolonád.

Ranné vstávanie v pondelok ráno z vyhriatych perín bolo ťažké. Zato príjemným bol výhľad z okna hotela na centrum mesta, ktoré už bolo zaliate slnečnými lúčmi. Mali sme na programe prijatie u pani námestníčky pre nelekárske povolania a kvalitu a zoznámenie sa s pracoviskami, na ktorých budeme nasledujúce dni pracovať.
Držte nám prsty, aby sme rýchlo zvládli adaptáciu na nové pracoviská, postupy práce a kolektívy zdravotníckych pracovníkov. Dúfame, že sa veľa nového naučíme. V nasledujúci dňoch Vám budeme prinášať krátke výpovede o našich skúsenostiach a zážitkoch.

Čítané 993 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill