Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
piatok, 26. apríl 2024
utorok, 01 december 2020 00:01

Stužková ZA IV.B v modernom šate

Ohodnotiť túto položku
(21 hlasov)

„Navždy sa zachová v pamäti stužková...“ Takto znie text, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou každej stužkovej slávnosti. Je to absolútna pravda. Tá naša sa uskutočnila v trochu netradičnej forme.

Je to zvláštna doba, zvláštny rok. Rok, kedy nič nie je v starej zabehnutej koľaji. Rok bez klasického prezenčného vzdelávania, a pre štvrtákov aj bez klasickej stužkovej. Rok so strachom priblížiť sa jeden k druhému, rok s neutíchajúcou vôňou/neutíchajúcim pachom dezinfekčných prostriedkov. Rok, ktorého priebeh sa mení rýchlejšie ako aprílové počasie. 27.11.2020 sa mala konať stužková slávnosť v našej ZA IV.B . Je to prvá vec, na ktorú si ľudia spomenú, ak sa povie stredná škola. Ja viem, malo to byť inak. Mali tam byť vaši rodičia, mali sme tancovať, mať program, jesť koláče, vychutnávať si túto atmosféru. Ja viem, že je to iné. 

ZA IV.B sa rozhodla, že 27.11.2020 je deň s veľkým D! A bodka! A tak sa stužkovú slávnosť zorganizovala. Chcelo to dobrú predstavivosť, fotky, Powerpoint, Webex. Potom už len stačilo všetkým virtuálnym účastníkom „zosharovať“ obrazovku a pustiť prezentáciu, vypočuť si prejav šudentov (ďakujeme Paťke Švecovej ) a štrgnúť si na úspešné ukončenie ročníka. Ďakujem.
Len v kolektíve je sila. Držte spolu. Je mi cťou byť vašou triednou učiteľkou. Mám VÁS rada. Verím, že sa nám podarí zorganizovať slávnosť, na ktorej si reálne odovzdáme stužky, zaspievame, zatancujeme. A potom sa už možno celkom smelo, budeme “chovať dospelo.”

 

Čítané 2617 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill