Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
Stredná zdravotnícka škola
Lipová 32, 066 83 Humenné
sobota, 27. apríl 2024
nedeľa, 12 december 2021 20:11

Predvianočná atmosféra v našej škole

Ohodnotiť túto položku
(5 hlasov)

Ani sme sa nenazdali a koniec kalendárneho roka sa blíži ku svojmu koncu. Mesiac december je sám o sebe veľmi zvláštny. Každý sa už teší na príchod Mikuláša, Vianoc, dni oddychu, pokoja a vianočných prázdnin.

A preto, sme si aj my žiaci spríjemnili čas v škole naladením na vianočnú atmosféru, ktorá sa nezadržateľne blíži. Členovia žiackej rady sa rozhodli naše triedy a chodby zaodieť do farieb zimy a Vianoc. Aulu nám skrášľoval vianočný stromček, ktorý nám svojimi svetielkami spríjemňoval každú prestávku.

Dňa 6.12.2021 si žiaci PS II.A a taktiež žiaci PS II.B pripravili pre ostatných žiakov a pani učiteľky mikulášsky program.
Žiaci II.A si pripravili program, kde sa predstavili v úlohe betlehemcov a spolu s nimi sme si pripomenuli narodenie Ježiška v Betleheme. Taktiež sme si zaspievali vianočné koledy a každý dostal sladkú odmenu v podobe medovníkov.
Žiaci II.B nás prekvapili v úlohe Mikuláša, anjelikov a nezbedných čertov, po ktorých žiadne líce neostalo čisté.
Navštívili sme aj školskú jedáleň a s obmedzeným prístupom aj Ošetrovateľské centrum, kde sme sa taktiež snažili zamestnancom centra vyčariť úsmev na tvári a spríjemniť deň sv. Mikuláša.
Žiaci našej školy boli vďaka rodičovskej rade obdarení sladkou čokoládkou, spoločnými triednymi fotkami a tričkami s logom našej školy.
Pevne veríme, že sa Vám naše vystúpenia páčili, že takýmto spôsobom sme Vám spestrili vyučovacie hodiny. Do nového roka Vám želáme veľa zdravia, šťastia a spokojnosti.

 

Čítané 1904 krát

Školský kalendár

Z našej fotogalérie

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill